KJENN DIN BY: Bjørvika på tvers

EVENTINFORMATIONEN

I sommer har du muligheten til å utforske et av Oslos eldste og nyeste byområder, Bjørvika.

Bjørvika er både et av byens eldste og et av byens nyeste byområder. Denne sommervandringen tar for seg den historiske, arkitektoniske og miljømessige spennvidden i dette området. Det vil blant annet handle om Bernt Ankers barokkhage, bytrær før og nå, senmodernistisk (landskaps)arkitektur og betydningen av det grønne i byrommet.

Tema: Vandring i tid og rom fra den gamle Paléhagen til det nye Munchmuseet
Turguide: Formidlingsleder og kunsthistoriker Linken Apall-Olsen

I sommer kan du være med på fem vandringer gjennom Oslos gater, der vi utforsker byens utvikling fra middelalderen til i dag.

Arrangementet er gratis.

byvandringer
oslomuseum
kjenndinby
oslo

Einschränkungen

Som følge av smittevernhensyn har vi begrenset antall plasser. Dersom du ikke kan komme setter vi pris på om du gir beskjed slik at plassen kan gå til en annen Kjenn din by-entusiast.